طرز تهیه لازانيا قالبى


مواد لازم
• لازانیا ۱ بسته
• گوشت چرخ کرده 300 گرم
• پیاز 1عدد
• سیر 1 حبه
• فلفل دلمه ای 1 عدد
• جعفری خرد شده 1 فنجان
• رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
• پنیر پیتزا به مقدار کافی
• نمک و فلفل به مقدار کافی
• قارچ 4 عدد متوسط

طرز تهیه لازانيا قالبى


طرز تهیه
مرحله ی 1: در قابلمه ای ، کمی روغن و نمک اضافه و روی حرارت قرار می دهیم
مرحله ی 2: پس از جوش آمدن آب، ورقه های لازانیا را تک تک درون آب در حال جوشیدن می اندازیم.
مرحله ی 3: بعد از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه لازانیاها را با آب سرد آبکشی می کنیم. در این مرحله طبخ خمیر لازانیا به اتمام رسید.
مرحله ی 4: پیاز و سیر را خرد و درون تابه ی روغنی می ریزیم.
مرحله ی 5: پیاز و سیر خرد شده را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند ، پس از نرم شدن سیر و پیاز با گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم.
مرحله ی 6: با حرارت متوسط مواد را تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی بپزد.

طرز تهیه لازانيا قالبى


مرحله ی 7: در ادامه فلفل دلمه ای خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله ی 8: در اخرین مرحله ی سس لازانیا کافیست جعفری خرد شده را اضافه و از روی حرارت برداریم.
مرحله ی 9: کف ظرف نشکن يا قالب را با کمی روغن یا کره چرب و یک رديف ورقه لازانیا کف ظرف می چینیم. مقداری از مخلوط گوشت روی لایه لازانیا قرار داده؛ روی گوشت ها مقداری سس سفید مخصوص لازانیا ریخته و مقداری پنیر پیتزا و قارچ خرد شده را روی سس سفید می پاشیم ، لایه بعدی لازانیا قرار داده و این کار را لایه لایه تا تمام شدن مواد انجام می دهیم. لایه آخر را سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم.
نکته : ظرف نشکن درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده و منظر می مانیم تا پنیر ها آب شوند. اين غذا را به روش قالبى و هم تو ظرف نشکن در فر یا قابلمه روی گاز می توانید تهیه کنید.

طرز تهیه لازانيا قالبى

طرز تهیه جوجه کباب


مواد لازم
• سینه مرغ 4 عدد
• آبلیمو 8 قاشق غذاخوری
• کره 3 قاشق
• ماست یک لیوان
• پیاز 3 عدد
• زنجبیل 1 تکه کوچک
• زعفران 6 قاشق غذا خوری
• فلفل سیاه به مقدار لازم
• نمک به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب


طرز تهیه
مرحله ی 1: پیاز را رنده می کنیم ، آب آن را گرفته و به تکه های مرغ اضافه می کنیم.
مرحله ی 2: ظرفی بزرگ انتخاب می کنیم و مرغ هایی را که به صورت کبابی خرد کرده ایم را در آن میریزیم. پیاز مرحله ی 1 را به ظرف اضافه کرده و ماست، زنجبیل، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ی 3: به مدت 8 ساعت مواد را در یخچال قرار می دهیم تا خوب مزه دار شوند.
مرحله ی 4: حالا زمان سیخ کردن گوشت هاست. بین قطعات گوشت فاصله ای قرار نمی دهیم.
مرحله ی 5: ذغال را روشن و داغ می کنیم و سیخ ها را روی ذغال قرار می دهیم.
مرحله ی 6: کره را روی بخار آب قرار می دهیم تا آب شود و در ادامه به آن مقداری نمک ، فلفل سیاه و ۲ قاشق غذاخوری زعفران اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله ی 7: سس کره آماده شده در مرحله ی قبل را با قاشق یا قلمو روی جوجه کباب می زنیم.
حالا جوجه کباب شما آماده است آن را با برنج، نان و ریحان و دوغ میل کنید.

طرز تهیه جوجه کباب

نکات تهیه جوجه کباب:
بهتر است پیاز را به صورت حلقه حلقه و درشت خرد کنید تا آن که آن را رنده کنید.
بهتر است به منظور جلوگیری از سفت شدن جوجه ها ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده اضافه کنید. به علاوه اضافه کردن روغن به سس ابتدایی جوجه ، به منظور نرم شدن آن توصیه می شود.
قبل از اضافه کردن هر چیزی شامل پیاز و آبلیمو ، به تکه های جوجه خام و خالص زعفران دم کرده اضافه می کنیم تا خوب مزه دار شوند.
هل، زعفران، فلفل سیاه، تخم گشنیز و ادویه های مخصوص جوجه کباب را همان روز آسیاب کنید تا طعم اصلی ادویه وارد جوجه شود.

طرز تهیه جوجه کباب

 

طرز تهیه خورشت فسنجان با كوفته ريزه


اگر می خواهید تا مشکلاتی همچون ضعیفی چشم ، بینی و دهان ، ناخن ، تقویت اعصاب ، ترس و دلهره ، یبوست ، بواسیر ، سموم بدن ، پیچیدگی عضلات ، فلج اعضاء ، نقرس و سیاتیک ، خشکی پوست ، جذام ، نقرس ، مننژیت ، سل ، قند، سرمازدگی ، زخمهای عفونی ، ترشحات خانم‌ها بر طرف شود، خورشت فسنجان بخورید.

طرز تهیه خورشت فسنجان با كوفته ريزه


مواد لازم
• گردو 200 گرم تا 150 گرم
• گوشت چرخ کرده 300 گرم
• پیاز 1 عدد
• دارچین 1يا 2 قاشق چای خوری
• رب انار 3 قاشق غذاخوری
• شکر 2 قاشق غذاخوری
• آب 2 لیوان
• نمک و زردچوبه و زعفران به مقدار کافی

طرز تهیه خورشت فسنجان با كوفته ريزه

طرز تهیه :
مرحله ی 1: در ابتدا پیاز هارا رنده ریز می کنیم. سپس گوشت چرخ کرده، نمک و زذرچوبه را به آن اضافه می کینم. با دست مواد را خوب ورز می دهیم تا گوشت چسبنده شود. زمانی که گوشت چسبنده شد با دست کوفته های کوچکی درست کرده و در روغن داغ که در تابه ای درست کرده ایم، سرخ می کنیم.
مرحله ی 2: در این مرحله گردو ها را آسیاب می کنیم.
مرحله ی 3: گردو های آسیاب شده را در ظرفی ریخته و تفت میدهیم.
مرحله ی 4: وقتی رنگ گردو ها تغییر کرد، آب سرد را روی گردو ها ریخته و درب ظرف را می بندیم.
مر حله ی 5: صبر می کنیم تا آب خورش به جوش آید. توجه کنید که برای جا افتادن خورش باید حرارت گاز را کم می کنیم و 2 الی 3 ساعت صبر کنید تا خورش جا افتاده و روغن بیاندازد.
مرحله ی 6: وقتی گردوها پخته شد ، رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین و زعفران به قابلمه اضافه می کنیم. نکته ی بسیار مهم این است که مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای است؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد می شود همان روغن گردو است.
مرحله ی 7: در آخر شکر و کمی نمک اضافه و به مقدار لازم آب می ریزیم و چاشنی غذا را تنظیم می کنیم.
مرحله ی 8: کوفته های گوشت مرحله ی 1 را به خورشت اضافه و حدود ۱ ساعت دیگر صبر می کنیم تا گوشت های درون فسنجان با حرارت کم بجوشند. حالا فسنجان آماده است.

طرز تهیه خورشت فسنجان با كوفته ريزه

طرز تهیه دیپ بادمجان و کرم زعفرانی

طرز تهیه دیپ بادمجان و کرم زعفرانی
دیپ بادمجان

مواد لازم:
•    بادمجان سرخ شده یک عدد بزرگ
•    پیاز یک عدد
•    سیر دو حبه
•    ماست 3 قاشق غذاخوری
•    آب سرد 3قاشق غذاخوری
•    نمک، فلفل به میزان لازم
•    لوبیا سفید نصف لیوان
•    نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

طرز تهیه دیپ بادمجان و کرم زعفرانی
- ابتدا بادمجان را با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.
- پیاز ها را رنده کرده و با روغن تفت می دهیم.
- لوبیا را خوب شسته و در قابلمه آب جوش ریخته تا پخته شوند.
- سپس بادمجان های سرخ شده، پیاز داغ، سیر رنده شده، ماست، لوبیای پخته شده و نعنا خشک را با میکسر مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
- دیپ را در ظرف سرو کنید. نوش جان
نکته:
- اگر دیپ شل بود مقدار لوبیای پخته شده را بیشتر کنید و اگر سفت شد، کمی ماست بهش اضافه کنید.
کرم زعفرانی

طرز تهیه دیپ بادمجان و کرم زعفرانی
مواد لازم
•    پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
•    شیر سه پیمانه
•    خامه ۲۰۰ گرم
•    شکر یک پیمانه
•    زعفران به مقدار لازم
•    آب سرد نصف پیمانه
•    گلاب یک قاشق غذاخوری
•    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- ابتدا پودر ژلاتین را درون آب سرد حل می کنیم. سپس روی حرارت ملایم  بخار کتری قرار می دهیم تا به خوبی حل شود و مایع شفافی بدست آید.
- شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر به خوبی در شیر حل شود. سپس به آن زعفران دم کشیده، گلاب و وانیل را اضافه می کنیم. حرارت را خاموش می کنیم و  صبر می کنیم تا مخلوط شیر سرد شود.
- خامه را در یک ظرف می ریزیم و به خوب هم میزنیم تا یکدست شود. خامه یکدست شده را به ژلاتین سرد شده، اضافه می کنیم.
- وقتی که شیر و شکر به خوبی خنک شد، به آن مایع ژلاتین و خامه را اضافه می کنیم. دسر را در ظرف مناسب  سرو می کنیم و  به مدت 12 ساعت در یخچال  نگه می داریم تا به خوبی ببندد. نوش جان
 نکته:
- دقت کنید در زمانی که خامه را اضافه می کنید، مایع ژلاتین سرد باشد.

طرز تهیه بیسکوییت پنیری و دسر بیسکوییتی

طرز تهیه بیسکوییت پنیری و دسر بیسکوییتی
بیسکوئیت پنیری

مواد لازم:
•    پنیر پارمسان ۸۵ گرم (رنده شده)
•    پیازچه ۲ عدد (خرد شده)
•    کره ۷ قاشق غذاخوری
•    (سرد) بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
•    فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
•    نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
•    فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری
•    آرد ۲۲۰ گرم
•    شیر۳/۴ فنجان (بدون چربی
طرز تهیه:

طرز تهیه بیسکوییت پنیری و دسر بیسکوییتی
-    ابتدا در یک ظرف آرد، فلفل قرمز، فلفل سیاه، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.
-    کره را به تکه های کوچک برش داده و اگر کمی آب شده بود آن را در ظرفی گذاشته و در فریز بگذارید که سفت شود.
-    سپس کره را از فریز خارج کرده و آن را با آرد مخلوط کرده، تا کاملا پوشیده از آرد بشود و اگر مجددا گرم شد، چند دقیقه داخل فریزر میگذاریم.
-    پیازچه و پنیر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا کاملا پوشیده از آرد بشوند. شیر رو اضافه کرده، با دست مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشوند.
-    اگر به شیر بیشتری نیاز بود ، باید خیلی محتاطانه مقدار کمی شیر اضافه کنیم اما نه بیش از حد که خمیر رقیق بشه و اگر خمیر رقیق بود کمی آرد بهش اضافه کنید.
-    سطح مورد نظر را تمیز کرده و بعد ۲ قاشق آرد روی آن می ریزیم و خمیر بیسکوییت رو روی سطح مورد نظر پهن می کنیم.
-    خمیر را طوری پهن کنید که ضخانت آن زیاد نباشد.
-    سپس به اندازه مربع های کوچک برش می دهیم.
-    فر را از یک ربع قبل با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
-    خمیر را در سینی فر قرار داده و بیست دقیقه صبر می کنیم تا طلایی رنگ شود.
-    بیسکوییت ما آماده است . نوش جان
 دسر بیسکوییت پنیری

طرز تهیه بیسکوییت پنیری و دسر بیسکوییتی
•    آب لیمو یک قاشق غذاخوری
•    پنیر خامه ای ۱۱۵ گرم
•    بیسکوییت (۱۸) عدد
•    پوست لیمو ۱ قاشق چایوری
•    شکلات سفید
•    ترافل  به میزان دلخواه
طرز تهیه:
- ابتدا بیسکوییت ها را خرد می کنیم( می توانید از میکسر استفاده کنید و آن ها را درون میکسر میریزیم و تا کاملا پودر شوند.
-سپس پوست لیمو را نازک می گیریم.
- سپس پنیر خامه ای، آب لیمو و کمی پوست لیمو را درون میکسر میریزیم و مجددا مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
- یک قاشق چایخوری از خمیر را برمی داریم و به شکل توپ درست میکنیم و سپس یک نی را در انتها درون خمیر قرار می دهیم. بیسکویت را ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم.
- شکلات سفید را توی ظرف قرار داده و روی حرارت ملایم کتری آب می کنیم. سپس هر کدام از توپ ها را درون شکلات آغشته میکنیم و بلافاصله روی آن را با ترافل می پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم. دسر ما آماده است. نوش جان